Wellbox®[S], referensen för
hemmabehandlingar mot ålderstecken och övervikt.

Wellbox®[S] cellstimulering är en fullständigt naturlig, icke-invasiv och icke-aggressiv metod. Dess effekter på ålderstecken och figur är vetenskapligt bevisade.

Wellbox®[S] tar hänsyn till hudens särskilda egenskaper för att uppfylla varje kvinnas förväntningar när det gäller skönhet: lokaliserad överflödig volym, cellulitgropar, slapp hud, rynkor...

På bara 6 minuter om dagen, hemma.

LPG® - Naturlig och ansvarsfull skönhet.

LPG®-tekniken är 100% naturlig och bygger på cellstimulering med exklusiva och patenterade munstycken.

Tekniken kallas för endermologie®. Den går ut på att skonsamt stimulera huden för att återaktivera den vilande cellaktiviteten – naturligt, smärtfritt och utan bieffekter.

Varje dag får mer än 200 000 personer ta del av denna professionella teknik. För att göra sin unika expertis och resultat ännu mer tillgängliga har LPG® utvecklat Wellbox® för användning i hemmet.

Hittills, har LPG® stöttats av mer än 145 vetenskapliga studier som bevisar effektiviteten i dess teknologier. Resultaten är synliga från den första behandling och skönhetsmål uppnåtts inom några veckor.

För mer än 30 år sedan innoverade LPG® med de första naturliga och icke-invasiva lösningarna för att hjälpa var och en att leva i harmoni med sin kropp. Idag har vår patenterade teknik hjälpt över 200 000 personer till exceptionellt naturliga resultat.

Nathalie GUITAY, Présidente